Ledig stilling i Klaravik

Klaravik.no er en profesjonell tjenestetilbyder av verktøy, maskiner og annet utstyr via vår nettside www.klaravik.no Alle salg og transaksjoner foregår via nettsiden og som auksjoner, til bedrifter og private. Vår forretningside er å være den foretrekkende samarbeidspartner for avhending av brukte maskiner og annet utsyr. Selskapet er i sterk vekst og vi ønsker derfor å styrke teamet vårtVi søker en deltidsstilling som kan hjelpe oss med oppgaver innen kundeservice og markedsføring. Stillingen innebærer en blanding av daglig rutineoppgaver og førstelinje kundeservice. For rett vedkommende vil arbeidsoppgavene endre seg, og det er stor mulighet for større stillingsgrad på sikt. Det stilles ingen krav når det gjelder verken utdannelse eller erfaring, men erfaring fra kundeservice eller annen kontorarbeid er en fordel. Vi søker en fleksibel og sosial person. Arbeidssted vil være på vårt kontor i Storgata i Lillehammer, arbeidstid kan variere gjennom en arbeidsuke. Dette blir vi enig med rett kandidat om. 


Spørsmål om stillingen kan rettes til Ane Solbakken på telefon 41696559 eller e-post: ane.solbakken@klaravik.no


Kortfattet søknad og CV sendes på e-post til ane.solbakken@klaravik.no. Merk e-posten med "Deltidsstilling" Søknader behandles fortløpende. 

 • PayEx Fakturaservice

  PayEx Fakturaservice
  Klaraviks partner for betalinger er PayEx. PayEx er en førende leverandør av betalingstjenester og fakturering i Sverige, Norge, Danmark og Finnland, og har mer enn 500 ansatte. PayEx håndterer mer enn 350 millioner betalinger pr. år, og ble grunnlagt på Godtland i 1972. Når du handler på Klaravik online auksjon, vil du motta en faktura fra PayEx når auksjonen er avsluttet.

  Les mere

 • Brage Finans

  Brage Finans
  I samarbeid med Brage Finans kan vi tilby leasing og finansiering. Ta kontakt på vår kundeservice 61 10 02 00 eller info@klaravik.no