Om Klaravik

Klaravik nettauksjon er en av landets ledende nettauksjoner på maskiner, verktøy og nyttekjøretøy.

Vi selger hundrevis av maskiner, verktøy og nyttekjøretøy hver uke på oppdrag fra større firmaer, kommuner og finansieringsselskaper. Alle våre oppdragsgivere kvalitetssikres på forhånd.

Vår ambisjon er at flere skal få mulighet til å kjøpe de beste proffmaskiner fra landets største maskineiere. Disse produktene har tidligere blitt solgt til store oppkjøpere. Gjennom Klaravik får du nå tilgang til proffmaskiner direkte fra landets ledende bygg og industri selskaper.
På klaravik.no finner du maskiner og nyttekjøretøyer hvor det vanligvis er foretatt årskontroll eller periodisk kjøretøy kontroll (PKK). Dette bidrar til at du skal føle deg trygg på å legge inn bud på produktene.

Som kjøper har du alltid mulighet til å angre ditt kjøp ved avhentingen, hvis varen ikke tilfredsstiller beskrivelsen.

Vi tilbyr deg trygge samarbeidspartnere i alle ledd.

Handle trygt og sikkert

Klaraviks partner for betalinger er PayEx. PayEx er en førende leverandør av betalingstjenester og fakturering i Sverige, Norge, Danmark og Finnland, og har mer enn 500 ansatte. PayEx håndterer mer enn 350 millioner betalinger pr. år, og ble grunnlagt på Godtland i 1972. Når du handler på Klaravik online auksjon, vil du motta en faktura fra PayEx når auksjonen er avsluttet.

Brage finans

I samarbeid med Brage Finans kan vi tilby leasing og finansiering. Ta kontakt på vår kundeservice 61 10 02 00 eller info@klaravik.no